Werkwijze domussoft portfolio project management software

Werkwijze domussoft portfolio project management software. We ontwikkelen niet alleen maar ook samen met de relaties. Vandaar dat u precies krijgt wat u nodig heeft. We zijn in samenwerking met het Amphia Ziekenhuis in Breda in 2012 gestart met het ontwikkelen van portfolio en project management software. De vraag was namelijk inzicht en meer grip op complexe projecten portefeuille zoals combinatie van bijvoorbeeld onderhoud, renovatie (ver)nieuwbouw en toekomstige strategische investeringen.  

Via import van data en of  connectoren (api’s)  koppelingen met bronsystemen zorgen we voor actuele informatie. Gecombineerd met aanvullende functionaliteiten zoals prognose, voortgangsrapportage en grafisch power dashboard krijgt u een compleet, effectief en efficiënt portfolio en project management tool in huis! Wij gaan verder waar de projectadministratie stopt en u heeft geen Excel meer nodig!  

software implementatie amphia ziekenhuis

Hoe starten we met software?

Ten eerste beginnen we altijd met een demonstratie van onze applicatie. Want onze portfolio project management software (PPM) zien is namelijk geloven. Wanneer u geïnteresseerd bent volgt een korte site-scan. Met het doel dat we inzicht krijgen in bijvoorbeeld de wensen,  informatievoorziening, sturing en technische mogelijkheden van uw organisatie.  

We maken op basis van persoonlijke gesprekken en documenten studie uiteindelijk een analyse. De  scan vormt vervolgens de basis voor vervolgafspraken en eventueel toekomstige implementatie. Teneinde alle wensen en mogelijkheden altijd vooraf in beeld te hebben. 

Implementatie portfolio project management software

Voor implementatie hanteren we een Agile projectaanpak. Samen maken we korte sprints en zorgen daardoor dat de gebruikers zelf  snel aan de slag gaan met onze intuïtieve software. Ten slotte maken we over de periode na de implementatie werkafspraken uitgewerkt in een service-level agreement (SLA). 

Het dagelijkse werk en de eerste lijn opvang van gebruikersvragen wordt vaak door de relatie zelf gedaan (PMO). Dit heeft namelijk alles te maken met de intuïtieve applicatie. Echter kunnen we altijd onze service-level uitbreiden en staan we voor u klaar wanneer dat nodig is!

Meer weten over werkwijze domussoft portfolio project management software en organisatie neem contact met ons op!

software implementatie spaarne gasthuis