OLVG Amsterdam

Software implementatie OLVG Amsterdam

Vastgoed & Zorgtechnologie

De afdeling Vastgoed & Zorgtechnologie is verantwoordelijk voor alle bouw, onderhoud en technische dienst projecten binnen het OLVG ziekenhuis te Amsterdam.

implementatie OLVG Amsterdam

Allereerst zijn we gestart met een site-scan om voor de software implementatie bij het OLVG Amsterdam. Belangrijk is om vooraf de wensen en de vertaling naar de functionele mogelijkheden van onze Project Portfolio Management software scherp te krijgen. Vervolgens zijn we samen met OLVG gestart met het koppelen van AFAS projectadministratie details via connectoren (API’s) voor het dagelijks actueel inzicht in de budgetten, orders, facturen en projectresultaten. Niet alleen hebben we de gewenste rapportages,  menustructuur maar ook de aanvullende functionaliteiten conform uitwerking site-scan geïmplementeerd.  Na een workshop zijn we live gegaan met onze PPM Software voor borging van alle actieve en toekomstige vastgoed projecten van het OLVG in Amsterdam.

Hoe software implementatie heeft geholpen

Het realiseren  van de koppelingen met AFAS projectadministratie  en de combinatie met de strategische toekomstige projecten heeft het OLVG  het gewenste inzicht van bijvoorbeeld de cash-out voor de komende 15 jaar gerealiseerd. Niet alleen met de voortgangsrapportage en planningsrapportage  maar ook met  raming, meerjarenbegroting en externe Portal heeft het OLVG een belangrijke instrument beschikbaar als aanvulling op AFAS voor projectleiders, managers en directie. Neem contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende demonstratie en best practice inrichtingen van onze PPM software. 

De klant aan het woord

We zijn erg content met DomusSoft PPM applicatie niet alleen de prettige soepele samenwerking en heldere uitleg maar ook een goede tool om onze vastgoed projecten te volgen en te sturen. Vooral de extra rapportage mogelijkheden en bijvoorbeeld de aanvulling van voortgangsrapportage en meerjarenbegroting geeft ons een totaaloverzicht.
De heer ing C. Bakker , Hoofd projectmanagement OLVG
software implementatie OLVG amsterdam
Vastgoed & Zorgtechnologie