Spaarne Gasthuis

Software implementatie Spaarne Gasthuis

Afdeling Projectenbureau & Services

De afdeling projectbureau & services is  verantwoordelijk voor de gebouw, techniek en vastgoed projecten van alle locaties van het Spaarne Gasthuis.

Implementatie Spaarne gasthuis

Na het uitvoeren van de site-scan zijn we gestart met het inrichten van de tabellen van PPM software. Vanwege het ontbreken van een ingerichte projectadministratie hebben we onze koppelingsfuncties voor budgetten, orders en facturen uitgezet. Hierdoor werd voor Spaarne Gasthuis mogelijk om projectadministratie details in te voeren en te importeren.  Vervolgens hebben we een aantal extra losse importfunctie ontwikkeld teneinde zo min mogelijk handmatige invoer voor de projectleiders over te houden. Als laatste hebben we samen de gewenste rapportages, workarround en workshops ingericht en zijn we live gegaan. 

Hoe software implementatie heeft geholpen

Dankzij de implementatie van project portfolio management software, kennis en ervaring zijn alle projectontwikkelingen nu direct beschikbaar en opvraagbaar voor projectleiders en managers. In plaats van losse Excel bestanden met financiële informatie heeft het Spaarne Gasthuis nu één efficiënte projectadministratie omgeving waarin alle actieve projecten, toekomstige projecten en vastgoed investeringen worden geregistreerd. Naast de enorme tijdsbesparing is er nu ook een belangrijke kwalitatieve stap gezet ten aanzien van inzicht in portfolio, procesbeheersing, sturing en control! Meer weten hoe we software implementatie Spaarne Gasthuis hebben gerealiseerd zonder projectadministratie als bronapplicatie? Neem contact met ons op.

De klant aan het woord

"Niet alleen een hele prettige samenwerking maar DomusSoft heeft ons ook geholpen met hun kennis en ervaring bij het opbouwen van een projectadministratie. Het voorkomen van veel handmatige handelingen, het besparen van veel tijd en we hebben nu alle informatie in dezelfde omgeving geborgd. Uiteindelijk is er nu een goed inzicht in de voortgang van de projecten portefeuille. Kortom we zijn zeer tevreden en hebben samen met DomusSoft een ontwikkeltraject gestart om onze reportages nog efficiënter in te richten."
software implementatie spaarne gasthuis
Afdeling Projectenburear & Services