Software implementatie Radboudumc  Nieuwbouw

Projectenbureau Bouwzaken Nieuwbouw

De afdeling is naast de projecten van bouwzaken ook  verantwoordelijk voor het omvangrijke (ver)nieuwbouw masterplan in Nijmegen. Het verzoek was om uitsluitend voor de nieuwbouw van Radboudumc een aparte omgeving voor informatievoorziening, grip & gemak te implementeren. 

Implementatie Radboudumc nieuwbouw

Net als voor de afdeling Projectbureau bouwzaken van het Radboudumc met meer dan 100 gebruikers  hebben we voor de nieuwbouw een separate omgeving met PPM software van DomusSoft geïmplementeerd. Ook voor de nieuwbouw omgeving hebben we SOAP service koppelingen voor dagelijkse financiële projectdetails gerealiseerd.  Na enkele aanpassingen hebben we het omvangrijke nieuwbouw masterplan samen met projectcontrollers ingericht. Bovendien hebben we een externe Portal ontwikkeld voor externe projectleiders en adviseurs.  Tot slot hebben we ter vervanging van enorme Excelsheets voor meer- en minderwerk functionaliteit inclusies een analyse geïntegreerd in onze applicatie.

Hoe de software implementatie heeft geholpen

De software implementatie Radboudumc nieuwbouw  in een aparte omgeving heeft gezorgd voor het gewenste dagelijks actuele inzicht in financiële voortgang. Verder zorgde de externe Portal voor het noodzakelijke inzicht in de ontwikkelingen voor en van de externe projectleiders en adviseurs. Met de meer- en minderwerk module inclusief analyse werd integrale en transparante borging onder het nieuwbouw programma gerealiseerd. Uiteindelijk is de gewenste grip, control & gemak voor de bouwdirectie, opdrachtgever en externe partijen met onze PPM software gerealiseerd.

De klant aan het woord

"Onze samenwerking met Domussoft vinden wij erg prettig. We hebben voor de nieuwbouw omgeving samen een aantal praktische functionaliteiten ontwikkeld. DomusSoft heeft een moderne en overzichtelijke applicatie ontwikkeld met programma functionaliteit voor het sturen op het omvangrijke masterplan. Hun inhoudelijke kennis van finance & control en ICT is van grote toegevoegde waarde geweest.
Afdeling Nieuwbouw