software implementatie amphia ziekenhuis

Software implementatie Amphia ziekenhuis

Afdeling Bouw & Onderhoud

Is niet alleen verantwoordelijk voor de dagelijkse onderhouds-  renovatie en (ver) bouwprojecten  maar ook voor het omvangrijke nieuwbouw programma van het Amphia Ziekenhuis in Breda. 

Implementatie Amphia ziekenhuis

Samen met de directie hebben we in 2012 de basis gelegd voor het ontwikkelen van onze huidige Project Portfolio Management software. Tijdens de voorfase van het nieuwbouw programma ontstond de behoefte aan online financieel inzicht in projectresultaten. Vervolgens zijn we met onze kennis en ervaring samen aan de tekentafel gaan zitten en hebben de basisfunctionaliteiten uitgedacht. Met wat we tegenwoordig Agile en Scrum projectaanpak noemen zijn we gestart met het ontwikkelen van de applicatie. Om te beginnen  hebben we de basistabellen en de eerste schermen en rapportages voor het projecten dashboard opgeleverd. Vervolgens hebben we  voor update een importfunctie van projectdetails uit SAP ontwikkeld .

Hoe software implementatie heeft geholpen

Met de eerste versie en software implementatie Amphia ziekenhuis van onze Project Portfolio Management software kregen projectleiders en directie een regelmatige financiële update van belangrijke projectresultaten.  Bovendien ontwikkelde DomusSoft enerzijds praktische rapportages. Anderzijds ontstond effectieve budgetbewaking en meer grip en control. Noodzakelijk vanwege omvangrijke projecten portefeuille. We hebben samen een  hele grote stap gezet in de ontwikkeling van de huidige praktische oplossing van DomusSoft. Meer weten over  onze huidige doorontwikkelde PPM software neem contact met ons op.

De klant aan het woord

"In een aantal jaren hebben we samen de basis van de moderne applicatie gelegd. DomusSoft heeft voor dat moment en binnen de technische mogelijkheden een praktische en overzichtelijke applicatie ontwikkeld. Deze applicatie heeft ons erg geholpen bij inzicht in de projectontwikkeling en financiële voorbereidingsfase van het omvangrijke (ver)nieuwbouw programma"
software implementatie amphia ziekenhuis
Afdeling Bouw & Onderhoud