Software implementatie Radboudumc IM

Afdeling Informatie Management (ICT)

De afdeling is verantwoordelijk voor de  omvangrijke ICT investeringen en exploitatie projecten. Naast het projectbureau voor nieuwbouw en projectbureau bouwzaken de derde omgeving die we voor het Radboudumc in Nijmegen succesvol hebben geïmplementeerd..

Implementatie Radboudumc IM

Allereerst hebben we een site-scan uitgevoerd. Hierdoor kregen we een goed beeld van de behoefte voor de software implementatie van Radboudumc IM. Vervolgens hebben we een generieke module voor ICT projecten ontwikkeld. Tegelijkertijd hebben we tabellen en rapportages volledig ICT projecten specifiek gemaakt.  Als laatste hebben we voor de actuele financiële informatie de SOAP service koppelingen met data uit Oracle gerealiseerd.  Na uitgebreid testen en valideren van projectdetails data zijn de PPM basisrapportages verder ingericht en zijn we live gegaan.

Hoe software implementatie heeft geholpen

Door het ontwikkelen en implementeren van een aparte ICT module is een grote stap gezet naar inzicht in de actieve investerings- en exploitatieprojecten. Met de SOAP service koppelingen  worden nu dagelijks de financiële projectresultaten bijgewerkt en hebben onze projectleiders snel en actueel inzicht.  Hiermee is door de software implementatie de basis gelegd voor verdere ontwikkeling van de projectmanagement zoals sturing, werkprocessen en informatievoorziening.

De klant aan het woord

Naast een prettige en leerzame samenwerking met DomusSoft hebben we dankzij Project Portfolio Management software en de koppelingen voor actuele financiële projectdetails nu dagelijks efficiënt inzicht in belangrijke projectresultaten.
Afdeling Informatie Management (ICT)