"Onze stappen"
Rob Jongbloed

Onze werkwijze

Demonstratie: We beginnen altijd met een uitgebreide demonstratie van onze applicatie Projectbeheer. Wanneer u geïnteresseerd bent volgt een business scan. Op deze manier krijgen we een heel goed in beeld wat de wensen van u zijn. 

Business Scan: We maken een grondige analyse van de inrichtingsbehoefte en de mogelijkheden van onze applicatie. Vervolgens bespreken we de business scan en hebben we direct alle mogelijkheden en verwachtingen vastgelegd. We zijn namelijk helder en transparant en we voorkomen teleurstellingen bij de implementatie.

Offertetraject en Agile projectaanpak: Na de business scan volgt het offertetraject en daarna starten we de implementatie. We hanteren een Agile projectaanpak. Samen met de klant maken we korte sprints en zorgen ervoor dat de gebruikers snel aan de slag gaan met onze applicatie. Door direct zelf aan de knoppen te zitten leert u het snelst!

Beheer: Over de periode na de implementatie de beheerorganisatie maken we werkafspraken. De afspraken leggen  we vast in een service-level agreement (SLA). De praktijk leert ons dat het dagelijkse werk en de 1e- lijn opvang vaak door de klant zelf wordt gedaan (PMO). Dit heeft alles te maken met de eenvoud en de intuïtieve Projectbeheer applicatie. Uiteraard staan we voor u klaar wanneer dat nodig is!

Neem contact op