Oplossingen

"Met VvE beheer applicatie klaar voor de toekomst"

Voor VvE beheer professionals hebben we samen met klanten een moderne VvE beheer applicatie ontwikkeld. De wereld verandert razendsnel en de technische mogelijkheden om web-applicaties te ontwikkelen is enorm toegenomen. Organisaties die nu nog verouderde systemen proberen te koppelen met moderne technieken lopen tegen performance en legacy problemen aan.

Wij lopen voorop in de ontwikkelingen en kunnen onafhankelijk van andere systemen doorontwikkelen. VvE Beheer applicatie is ontwikkeld met de allerlaatste technische mogelijkheden. We bieden intuïtieve tegel menustructuur, slim zoeken net als bij google of u sleept eenvoudig een document de applicatie in. Verder beschikken we over importfuncties en slimme invoerwizard voor bijvoorbeeld de splitsingsakte. 

Natuurlijk borgen we alle VvE beheer processen in èèn omgeving. We communiceren via VvE Portal snel met eigenaar en ontzorgen de professionele beheerder bijvoorbeeld met multi-functionele omgeving, papierloos vergaderen, onderhoudsmeldingen via VvE Portal en een VvE kalender met signaalfunctie.

VvE beheer applicatie is succesvol bij VvE professionals en VvE's met zelfbeheer geïmplementeerd.

"Met Projectbeheer heeft professional Grip en is altijd in Control"

Met Projectbeheer bieden we een praktische en integrale oplossing voor elke projectorganisatie. We garanderen binnen 3 maanden INZICHT, OVERZICHT, GRIP en CONTROL. We combineren de unieke kracht van consultancy met de beste software en helpen zo organisaties razendsnel beter te functioneren. 

We verbinden wat er is met wat nodig is om inzicht, overzicht en grip te krijgen. Zo ontstaat perspectief en energie om zaken aan te pakken.

We zagen veel losse inefficiënte systemen, spreadsheets en de behoefte aan borging van de bedrijfsprocessen binnen afdeling (ver) nieuwbouw, techniek en vastgoed. Samen met een groot ziekenhuis zijn we in 2010 gestart met het ontwikkelen van Projectbeheer applicatie. Deze samenwerking heeft geresulteerd in de beste oplossing voor Projectbeheer.

We hebben Projectbeheer bij diverse algemene, topklinische en academische ziekenhuis, GGZ, woningcorporatie en bij transport en logistiek geïmplementeerd. 

Succesvol : dit is DE oplossing, maar ook vertrouwd en toch eigen.

 

"Intuïtieve navigatie, modern platvorm, veilig en snel."
Onze applicaties zijn geschikt voor alle gangbare Internet Browsers en zijn tablet proof. We draaien de applicaties onder Linux en gebruiken hoofdzakelijk Apache Webserver, MYSQL Database Server en PHP scripting engine. Alle applicatie zijn beveiligd met SSL‑encryptie via HTTPS waarbij alleen veilige SSL cipher suites zijn toegestaan. Gebruikers wachtwoorden worden encrypt opgeslagen.