Amphia Breda

Amphia Ziekenhuis

Afdeling Bouw & Onderhoud

Afdeling Bouw & Onderhoud

Is verantwoordelijk voor de omvangrijke onderhouds- en bouwprojecten en het omvangrijke (ver)nieuwbouw programma van het Amphia Ziekenhuis. 

De implementatie

Met  de directie van kenniskernhuisvesting hebben we in 2012 samen de basis gelegd voor het ontwikkelen van onze huidige project intelligence applicatie. Tijdens onze werkzaamheden als financieel adviseur met veel ICT affiniteit ontstond in de voorfase van de ontwikkeling van de toekomstige nieuwbouw de behoefte om online over dagelijkse financiële projectinformatie te beschikken. De ontwikkeling van SaaS applicaties stond in 2012 nog in de kinderschoenen. Met wat we tegenwoordig Agile en Scrum projectaanpak noemen zijn we  samen met IT-specialisten op pad gegaan en hebben samen met directie en PMO praktische functionaliteiten zoals importeren SAP date en rapportages uitgedacht en geïmplementeerd.

Hoe dit heeft geholpen

De projectleiders, management en bouwdirectie kregen met Projectbeheer applicatie  online  inzicht in financiële ontwikkeling van hun projecten en belangrijk inzicht in de budget- en  kostenontwikkeling van de voorbereidingsfase van de nieuwbouw van het Amphia ziekenhuis. Hierdoor ontstond effectieve budgetbewaking en meer grip en control op de  projectontwikkeling. 

De klant aan het woord

"In een aantal jaren hebben we samen de basis van de Projectbeheer applicatie gelegd. DomusSoft heeft voor dat moment en binnen de technische mogelijkheden een praktische en overzichtelijke applicatie ontwikkeld. Deze applicatie heeft ons erg geholpen bij inzicht in de projectontwikkeling en financiële voorbereidingsfase van het (ver)nieuwbouw programma"
Amphia Breda
Afdeling Bouw & Onderhoud